Over Ruth en Mooie Nageltjes

Leuk dat ik je welkom mag heten op MooieNageltjes.nl, mijn naam is Ruth Snoeks. In 2019 ben ik in aanraking gekomen met het ‘nagel virus’.

Ik heb in eerste instantie de beroepsopleiding Allround Nagelstyling gevolgd aan de Magnetic Nail Academy, waar praktijk- en theorielessen nagelstyling worden gegeven op het hoogste niveau. Vervolgens heb ik daar vele cursussen gevolgd om mij verder te specialiseren in het vak.

In oktober 2019 heb ik me ingeschreven bij de KVK en nu run ik mijn eigen nagelsalon, lekker knus aan huis. Ik doe dit met heel veel passie en plezier en het contact met mijn klanten vind ik erg gezellig. Bij mij in de salon staan hygiëne en kwaliteit bovenaan. Producten zoals van Ali-Express komen er bij mij echt niet in! In de salon werk ik niet op ‘lopende band’ niveau, maar is het gezellig en neem ik voor iedereen de tijd.

"Je nagels gaan de wereld niet veranderen, maar de vrouw die ze draagt wel"

Tammy Taylor

Magnetic Nail Design

Ik werk enkel met de producten van Magnetic, omdat hun producten geproduceerd worden volgens een verantwoorde, veilige en hygiënische methode. Eind 2012 kreeg Magnetic Nail Design het belangrijkste certificaat ISO 22716 certificaat toegekend: Good Manufacturing Practises for Cosmetic Industry. Magnetic is het eerste Europese bedrijf uit de nagelbranche dat deze status heeft verkregen.

Behandelingen

Gelpolish

Gelpolish kan je vergelijken met gewone nagellak, maar in tegenstelling tot gewone nagellak blijft gelpolish weken lang zitten en bladdert niet af.

Bij de gelpolish behandeling start ik altijd met een korte manicure behandeling: de nagelriemen worden voorzichtig naar achteren geduwd, overtollige (dode) huid wordt verwijderd en de nagels worden in model gevijld. Vervolgens ontvet ik de nagels en plaats ik een laagje bond op de nagels; bond zorgt ervoor dat de gelpolish een goede ondergrond heeft om op te hechten.

Voor de eerste laag gebruik ik building base; indien nodig creëer ik hiermee een natuurlijke bolling op de nagel, zodat deze optimaal verstevigd wordt en op natuurlijke wijze, op eigen kracht kan uitgroeien tot een lange nagel.

Hierna lak ik de nagels af in een kleur naar keuze. Vervolgens beschermen we de kleur met een toplaag (glans, mat of glitters). Ten slotte ronden we de gelpolish behandeling af met een nagelriemolie en verzorgende handcrème, zodat iedereen met een voldaan gevoel de deur uitgaat.

Verwijderen van het product, i.c.m. Seal & Protect

Mocht je geen product meer op de nagels willen, dan zal ik deze op een verantwoorde, professionele manier verwijderen. Ik raad iedereen namelijk af om het product zelf te verwijderen, omdat de kans dan erg groot is dat de natuurlijke nagels beschadigd raken.

Tijdens deze behandeling zal ik eerst het product zoveel mogelijk verwijderen met een elektrische vijl en het restant handmatig verwijderen met een handvijl. Vervolgens start ik met een mini manicure, duw de nagelriemen voorzichtig naar achteren, vijl de nagels in de gewenste vorm en lak ik de nagels af met Seal & Protect. Seal en Protect geeft de nagels stevigheid en hoeft niet verwijderd te worden; het groeit vanzelf uit. Seal & Protect is een multifunctioneel product: het beschermt de natuurlijke nagel, maar herstelt ook indien de nagel beschadigd is.

MooieNageltjes.nl Nagelstudio
Meridiaan 36
1705 SJ Heerhugowaard
FacebookInstagram
Magnetic Nail Design
Copyright © 2024 MooieNageltjes.nl
🚀 Webdesign door Paul Voorberg